Základní škola a mateřská škola Praha 5 - Radlice, Radlická 140/115, příspěvková organizace

 

Obhajoby absolventských prací

7.června 2024  |   UcitelZS  |  

Úspěšné obhajoby absolventských prací žáků devátého ročníku


Ve čtvrtek 6. června 2024 odpoledne se v naší škole konaly obhajoby absolventských prací žáků devátého ročníku. Žáci byli rozděleni do dvou sekcí podle tématu svých prací:

společensko-jazyková sekce a přírodovědně-technická a sportovní sekce.

Každý žák představil svou práci pomocí prezentace a následně odpovídal na dotazy svých spolužáků a členů učitelské komise. Obhajob se účastnili také někteří žáci osmých ročníků,

aby si udělali představu o tom, co je čeká příští rok. Obhajoby probíhaly hladce a ve velmi přátelské atmosféře. Po skončení všech prezentací se deváťáci dozvěděli své výsledné známky, všichni splnili podmínky úspěšné obhajoby.


Všem žákům devátého ročníku srdečně gratulujeme k úspěšné obhajobě jejich absolventských prací.


Přejeme jim mnoho štěstí v jejich dalších životních zkouškách a věříme, že získané zkušenosti jim budou přínosem v dalším studiu i v osobním životě.


Více fotografiích naleznete na sociálních sítích školy (FB, IG)

Fotografie k článku

Základní informace o škole

Základní škola a mateřská škola Praha 5 - Radlice, Radlická 140/115, příspěvková organizace
Radlická 140/115, 150 00  Praha 5

Zřizovatel:Městská část Praha 5
Ředitel školy:Mgr. Dalibor Neckář
IČO:69781931
REDIZO:600038360
Datová schránka:friqxw5
GDPR:Základní údaje a pověřenec
Bankovní účty:
Základní škola:130889389/0800
Mateřská škola:50016-130889389/0800
Školní jídelna:19-130889389/0800
Školní družina:60011-130889389/0800

  Telefonní kontakty

ústředna:251 550 501
ředitel:732 969 124
mateřská škola:251 555 624 (Nad Laurovou)
222 360 124 (Na pláni)
školní jídelna:251 551 189

  E-mailové kontakty

ředitel školy:neckar.dalibor@zsradlicka.cz
vedoucí školní jídelny:jidelna@zsradlicka.cz
administrativní pracovnice školy:skola@zsradlicka.cz
další kontakty …
Webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pokračováním s tím souhlasíte.